Κατίδης: «Αγάπησα τον Άρη, το πρόβλημά μου ήταν η διοίκηση»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κατίδης: «Αγάπησα τον Άρη, το πρόβλημά μου ήταν η διοίκηση»

bet365

Αγωνιζόμενος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος της ομάδας που τον ανέδειξε, ο Γιώργος Κατίδης ήθελε να ανοίξει το κεφάλαιο «Άρης» και σημείωσε ότι κανείς μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη του για τον Άρη.

«Κάθε φορά που παίζω σε αυτό το γήπεδο, είναι δύσκολη η θέση μου. Ο κόσμος γνωρίζει τι ισχυρίζεται μόνο η μία πλευρά, δεν ξέρει τον τρόπο με τον οποίο έφυγα. Ήμουν στην ομάδα για δέκα χρόνια και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν την αγάπησα. Στεναχωριέμαι όταν ακούω να μιλούν άσχημα για μένα, αλλά αυτή είναι η μοίρα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή που πρέπει να δέχεται τα πάντα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Προσωπικά είχα πρόβλημα με την προηγούμενη διοίκηση αλλά αυτό το ζήτημα είναι προσωπικό και δεν χρειάζεται να το αναπτύξουμε τώρα. Προσωπικά εύχομαι στον Άρη να πετύχει. Προσωπικά θυμάμαι ότι σε κάθε αγώνα του Άρη το γήπεδο είχε τριάντα και σαράντα χιλιάδες κόσμο. Σήμερα βέβαια, με τέτοιο κρύο, δεν θα μπορούσε να έρθει ο κόσμος».

Ο Γιώργος Κατίδης εκτίμησε ότι η ομάδα του, ο Παναιγιάλειος, έχασε στις λεπτομέρειες. «Νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε τον Άρη στα ίσια. Η λεπτομέρεια κι ένα ατομικό λάθος έκαναν τη διαφορά. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, δεν συγκρίνονται τα δύο ρόστερ. Η δική μας ομάδα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες. Το Πρωτάθλημα όμως είναι μεγάλο, εμείς αποκτούμε εμπειρίες και μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα