Άρης - Παναιγιάλειος 2-1

Gazzetta team
Άρης - Παναιγιάλειος 2-1

bet365

Ο Αρης επικράτησε 2-1 του Παναιγιάλειου και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης. Καράμπελας και Μιλούνοβιτς οι σκόρερ του Αρη.

Εκανε τα εύκολα δύσκολα. Βεβαίως το αποτέλεσμα μετράει και εν τέλει το ροζ φύλλο αγώνα αποκτήθηκε από τον Αρη. Να 'ναι καλά ο Μιλούνοβιτς ο οποίος με το δικό του γκολ στο 67' χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο ο οποίος έβαλε δύσκολα μέσα στο Χαριλάου.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε με τον Καράμπελα (στο 15'), οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο λίγο πριν βγει το ημίχρονο να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Στίκα (44').

Το αγχος πέρασε στους γηπεδούχους οι οποίοι ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης οι οποίοις βρίσκονται μετά από εννιά αγώνες στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αυτή ήρθε με τον Μιλούνοβιτς στο 67' μετά από ασίστ του Καπνίδη και κάπου εκεί «έσβησε» και το παιχνίδι χωρίς να γίνει η μεγάλη φάση στον χρόνο που απέμενε. Ο Αρης έφτασε τους 20 βαθμούς, δύο πίσω από την Λαμία και τρεις από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αρης: Διούδης, Ινζίδης, Μπράβο, Καράμπελας, Μπούρμπος (80' Τζανακάκης), Ανάκογλου, Ρόβας, Μπαργκάν, Ντούνης (76' Νέτο), Τζιμπούρ (46' Μιλούνοβιτς), Καπνίδης
Παναιγιάλειος: Στρέζος, Ρότα, Τσιλιγκίρης, Μπούζας (75' Σκαρτσίλας), Καζβιρόπουλος (89' Κοντοές), Κατίδης, Στίκας, Μωϋσίδης, Ντέμο (86' Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κρητικός

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα