Νέα αναβολή στο Βέροια-Ηρακλής!

Γιώργος Ντυμένος
Νέα αναβολή στο Βέροια-Ηρακλής!

bet365

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν εκ νέου την διεξαγωγή του Βέροια-Ηρακλής. Εκ νέου ορισμός, με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη!
Ούτε σήμερα διεξήχθη η αρχικά προγραμματισμένη για χθες αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή. Ο παγετός που πλήττει την πρωτεύουσα της Ημαθίας από το βράδυ της Παρασκευής, έχει μετατρέψει σε «τσιμέντο» τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ο ρέφερι Καλογερόπουλος εξάντλησε τις πιθανότητες να γίνει το παιχνίδι, αλλά υπήρχε κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.
Πλέον η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει τον αγώνα σε κάποια άλλη ημερομηνία στο μέλλον, ενώ από την στιγμή που οι δύο ομάδες δεν έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο την εβδομάδα που ξεκινά αύριο, είναι πιθανό το ματς να διεξαχθεί τότε. Μάλιστα η Τετάρτη 11/10 φαντάζει ως η πιθανότερη ημέρα να γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα