Ο Ροντρίγκες πετάει για την Πόλη

Ο Ροντρίγκες πετάει για την Πόλη

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ροντρίγκες πετάει για την Πόλη

bet365

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής αναμένεται –εκτός απροόπτου- να φτάσει στην Κωνσταντινούπολη ο Γκάρι Ροντρίγκες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στη Γαλατάσαραϊ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός από το Κάπο Βέρντε φιγουράρει σήμερα σε πολλά πρωτοσέλιδα του τουρκικού αθλητικού Τύπου, καθώς θεωρείται δεδομένη η απόκτησή του από τη Γαλατάσαραϊ.

Όπως μεταδίδει το κανάλι NTV Spor, ο Ροντρίγκες και ο ΠΑΟΚ έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους της Γαλατά, που θα φέρει στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Κυριακής το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά της.

Αν δεν υπάρξουν εκ νέου προβλήματα με τις πτήσεις, όπως συνέβη το Σάββατο, λόγω των καιρικών συνθηκών ο Γκάρι Ροντρίγκες αναμένεται στις 21.50 να είναι στο διεθνές αεροδρόμιο της Πόλης.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΠΑΟΚ - Πας Γιάννινα.

Το πρωί της Δευτέρας θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και λίγο αργότερα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις με την υπογραφή των συμβολαίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα