Εϊμπάρ –Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Γιώργος Καραμάνος
Εϊμπάρ –Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

bet365

Ο Γκριεζμάν βρήκε δίχτυα μετά από τρεις μήνες και οι Ροχιμπλάνκος που πέρασαν με 0-2 από την Εϊμπάρ, επέστρεψαν σε θέση Champions League.

Φέτος, μόνο δεδομένο δεν είναι για την Ατλέτικο, το να περνάει από τέτοιες έδρες. Κατάφερε ωστόσο, να πάρει το τρίποντο στην «Ιπουρούα», επικρατώντας 0-2 της Εϊμπάρ. Καλό ποδόσφαιρο δεν έπαιξε, δέχτηκε περισσότερες καθαρές φάσεις, αλλά με αυτή τη νίκη επέστρεψε έστω και προσωρινά στην τετράδα (σ.σ.: με ματς περισσότερο από Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ που ακολουθούν στο -2).

Ο Σαούλ με κεφαλιά (54’) μάλλον από θέση οφσάιντ, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 74’ Γκαμεϊρό και Γκριεζμάν συνδυάστηκαν αλά γαλλικά και ο δεύτερος επιτέλους βρήκε δίχτυα με πλασέ. Δεν το είχε κάνει στο πρωτάθλημα από τις 2 Οκτωβρίου. Δεν είχε σκοράρει δηλαδή για 821 αγωνιστικά λεπτά. Εβαλε λοιπόν γκολ, η ομάδα του νίκησε και ο Τσόλο Σιμεόνε μπορεί να είναι λίγο πιο αισιόδοξος.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Γκοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Βρσάλικο (45’ Χουανφράν), Χιμένες, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Γκριεζμάν, Τόρες (70’ Γκαμεϊρό).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα