«Προχωρημένες επαφές για Πάρντο και Ναντ»

Δημήτρης Τομαράς
«Προχωρημένες επαφές για Πάρντο και Ναντ»

bet365

Η Equipe δίνει συνέχεια στο θέμα Πάρντο κάνοντας λόγο για προχωρημένες επαφές για deal με τον Ολυμπιακό μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής έχει προκύψει η πληροφόρηση για Ναντ και Πάρντο. Η Equipe από μέρους της μετέδωσε την πληροφορία για προχωρημένες συζητήσεις σε Ελλάδα και Γαλλία για να γίνει πράξη το deal για τον Φελίπε Πάρντο μέχρι τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας. Στην Γαλλία μιλούν για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Επίσης πως - όπως και σύλλογοι σαν τις Μονπελιέ και Μπορντό - παρακολουθούσαν καιρό τώρα τον Πάρντο.
Από την Γαλλία επίσης προκύπτει πως ο Πολωνός ιδιοκτήτης της Ναντ, Βαλντεμάρ Κίτα, επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό αλλά τόνισε ότι η συμφωνία δεν έχει κλείσει 100% ακόμη, κάτι που πάντως αναμένεται να γίνει μέχρι την Δευτέρα. Ο Πάρντο αποτελεί προσωπική επιλογή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον γνωρίζει από την εποχή που ο διεθνής εξτρέμ αγωνιζόταν στην Μπράγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα