Κράξιμο πάλι σε Βασιλόπουλο

Κράξιμο πάλι σε Βασιλόπουλο

Γιώργος Τσακίρης
Κράξιμο πάλι σε Βασιλόπουλο

bet365

Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας, οι οποίοι ήταν και φίλοι της ΑΕΚ, δεν παρέλειψαν να τα... ψάλλουν στον δήμαρχο στον εορτασμό των Θεοφανείων.

Πέρυσι τέτοιο καιρό στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου γίνεται ο αγιασμός των υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων, υπήρξε πολλή ένταση μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου και μελών του συμβουλίου. Τα γεγονότα, μάλιστα, οδήγησαν στα δικαστήρια, με εκατέρωθεν μηνύσεις, τις δύο πλευρές.

Φέτος ο δήμαρχος με ισχυρή αστυνομική παρουσία, μηχανές και ένστολους, αλλά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου μαζί του, έγινε και πάλι δέκτης αποδοκιμασιών. Μπορεί να μην υπήρξε ανάλογη ένταση και... ακρότητες με πέρυσι αλλά και πάλι δεν γλίτωσαν τις αποδοκιμασίες για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Δημότες της περιοχής, οι οποίοι είναι και φίλοι της ΑΕΚ, άρχισαν τα... γαλλικά προς τον δήμαρχο για τη στάση του στο θέμα του γηπέδου και το γεγονός ότι είναι το Νο1 εμπόδιο στην κατασκευή αυτού, την στιγμή που μια μεγάλη γυναίκα (πληροφορίες θέλουν να ήταν η μητέρα του) ήταν η μόνη που αντέδρασε. Γενικά, πάντως, δεν έγινε το παραμικρό σε ό,τι αφορά ακρότητες ή επεισόδιο, που θα οδηγούσε και πάλι σε προσαγωγές και συλλήψεις.

Οι σημερινές αντιδράσεις, άλλωστε, δεν ήταν κάτι που έγινε από οργανωμένους αλλά από απλούς οπαδούς, οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν άλλο αυτή την στάση του δημάρχου στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα