«Βλέπει» Σισοκό ο Ολυμπιακός

«Βλέπει» Σισοκό ο Ολυμπιακός

bet365

Την περίπτωση του μπακ της Άστον Βίλα, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Η θέση του αριστερού μπακ, είναι μία από αυτές που... ψάχνεται ο Ολυμπιακός και τα σενάρια τις τελευταίες ημέρες «φουντώνουν». Σύμφωνα με ένα από αυτά, το οποίο προέρχεται από την Αγγλία και το επικαλείται η εφημερίδα «Γαύρος», οι πρωταθλητές Ελλάδος εξετάζουν την περίπτωση του Αλί Σισοκό της Άστον Βίλα.

Ο 29χρονος Γάλλος είναι βασικός φέτος στην Τσάμπιονσιπ, ενώ έχει ως... παράσημο τις καλές χρονιές που έχει κάνει σε Πόρτο, Λιόν, Βαλένθια και Λίβερπουλ τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, πάντως, ο παίκτης όντως αρέσει στους πρωταθλητές Ελλάδος, όμως μόνο εύκολη για περίπτωση δεν πρόκειται.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Γούεστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι, άλλωστε, παίκτης που έχει κάνει πρωταθλητισμό, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στη Πορτογαλία, Κύπελλο στη Γαλλία και τη δεύτερη θέση στη Πρέμιερ Λιγκ. Ανάλογα, βέβαια, είναι και τα οικονομικά δεδομένα, αφού αν δεν υπήρχε η ρήτρα 50% μείωσης του συμβολαίου του μετά τον υποβιβασμό της Βίλα, δε θα ήταν προσιτός στην Ελληνική αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα