Ελευθερόπουλος: «Αμαρτία από τον Θεό»
Το... κάτι παραπάνω ήθελε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από το σημερινό ματς.
«Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει να τον πρεσάρουν με τέτοιο τρόπο όπως κάναμε εμείς, ποντάραμε σε αυτό και στο πρώτο ημίχρονο μας βγήκε.
Δεν καταφέραμε να κάνουμε το 0-2 σε δύο-τρεις περιπτώσεις και να πάρουμε μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη, στη συνέχεια δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό, όπως είναι φυσιολογικό.
Είναι αμαρτία από τον Θεό που δεν πήραμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας», είπε ο κόουτς του Αστέρα στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
