Αιγινιακός - Καλλονή 0-0

Νίκος Μαρούδας
Αιγινιακός - Καλλονή 0-0

bet365

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αιγινιακού με την Καλλονή, με τις δύο ομάδες να... κολλάνε στο μηδέν.

Σε μια αναμέτρηση με λίγες φάσεις, Αιγινιακός και Καλλονή, δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη το 2017, αλλά ούτε και να σκοράρουν. Το 0-0 που έμεινε μέχρι το τέλος είναι αυτό που αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι, ήταν ελαφρώς καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Είχαν τις ευκαιρίες τους κυρίως με τον Ζγκούρι, όμως εκείνος χαλούσε τις φάσεις του στο τελείωμα. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους.

Συγκεκριμένα στο 58', μετά από σέντρα του Ζούρκου, ο Ζγκούρι πήρε την κεφαλιά και είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Από αυτή τη φάση και πέρα δεν είχαμε κάτι άλλο άξιο αναφοράς, με την Καλλονή να πρέπει να είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό που... έκλεψε!

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Ζούρκος (86' Καρακώστας), Πατράλης, Γκατσολάρι, Φασίδης (81' Παπαδόπουλος), Ζγκούρι, Ραγκέλοφ (72' Μουκίδης)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δ. Γαβαλάς): Μανιάτης (46' Ταΐρης), Σάββα, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Γιώργου, Γιούκαρης, Ντα Σίλβα, Φράγκος (81' Ποζατζίδης), Σοφιάνης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα