Μετράει μέρες...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Μετράει μέρες...

bet365

Ο Inspector Gazzet γιορτάζει το νέο έτος με είδηση... βόμβα που θα προκαλέσει αντιδράσεις και περιμένει γρήγορη επιβεβαίωση.

Είχα καιρό να βρω τέτοια πηγή. Τα έλεγε τόσο ωραία, με ηρεμία και σιγουριά. Καταλάβαινες ότι ο τύπος ξέρει. Και όχι μόνο ξέρει αυτά που μου έλεγε αλλά σίγουρα ήξερε και περισσότερα. Προσπάθησα να τα φιλτράρω και να τσεκάρω και από άλλη πηγή. Και όταν το έκανα άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Το τι μάθαινα δεν λέγεται... Δεν θα σας τα πω όλα. Ομως έξυπνα Gazzettόπαιδα είστε. Λογικά θα τα βάλετε όλα σε μια σειρά και θα καταλάβετε. Πολλά...

«Inspector εκεί; Προπονητής μεγάλης ομάδας μετράει μέρες. Οπως σου το λέω. Μέρες. Κάποιοι στοιχηματίζουν πως δεν θα βγάλει ούτε τον Γενάρη».

Είχα βγάλει το πανάκριβο πούρο μου κι απολάμβανα κάθε λέξη που μου έλεγε. Μου άνοιγε τις πύλες μεγάλου club και το ευχαριστιόταν.

«Οπως σου το λέω. Στους δανεικούς λένε να κάνουν υπομονή έξι μήνες γιατί το καλοκαίρι θα 'ναι άλλος στην θέση του. Αλλά στο ξαναλέω. Βγάζει δεν βγάζει το επόμενο δύσκολο δεκαήμερο».

Τον διέκοψα. Επρεπε να κάνω κάποιες ερωτήσεις για να καταλάβω τι παίζει. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο σ' έναν προπονητή και να μη το έχει πάρει χαμπάρι.

«Πως, πως... Οχι μόνο το έχει χαμπάρι. Στην πατρίδα του μου είπαν το εξής. “Δεν είμαστε και ηλίθιοι ξέρουμε ότι... έρχεται”. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο τα παίζει όλα για όλα. Το έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια και θα το κάνει και στα επόμενα».

Είχα καταλάβει πολύ καλά για ποιον μου έλεγε και γιατί μου τα έλεγε τόσο... κωδικοποιημένα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια θα μου πείτε. Ρώτησα λοιπόν τι περιμένουν και δεν τον «σχολάνε».

«Τρένο πάει. Στην πρώτη γκέλα όμως βλέπω αλλαγή. Τέσσερα ματς θα δώσει σε δέκα μέρες. Και το πρόγραμμά του δε το λες εύκολο. Θα έχουμε κι αλλαγές γιατί υπάρχουν και διαφωνίες με την διοίκηση για πάρα πολλά θέματα».

Για να φύγει κάποιος, πρέπει να έρθει κάποιος άλλος του είπα του σπιούνου.

«Εχεις δίκιο. Χάθηκε ο ένας για τον οποίο είχαν τρομερές συστάσεις από πρώην ποδοσφαριστή της ομάδας και νυν στέλεχος αυτής. Ομως Inspector ξέρεις καλύτερα από μένα πως υπάρχουν πάρα πολλές πορτοκαλιές. Και στην Ελλάδα κι έξω από αυτή. Περιπτώσεις που ήδη έχουν ξεχωρίσει...».

Είχα καταλάβει ήδη ποιους εννοούσε. Αφήστε που ίσως με προπονητή σκάσει και αριστερό μπακ. Από Σκανδιναβία. Ωραία αγορά. Για μπακ, όχι για προπονητές. Για προπονητές ψαχτείτε πιο κοντά. Πολύ κοντά...

Σας αφήνω να γλεντήσω τους 1.000 followers στο Twitter. Ακολουθήστε με κι εκεί (@InspectorGazzet) για να σας απαντάω προσωπικά σε κάθε ερώτηση. Δεν προλαβαίνω σε όλους, αλλά θα ρεφάρω...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet