Βαλένθια – Θέλτα 1-4

Γιώργος Καραμάνος
Βαλένθια – Θέλτα 1-4

bet365

Η Θέλτα πέρασε με 1-4 από το «Μεστάγια», με τις Νυχτερίδες να βυθίζονται σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να ξεσπά μάχη διοίκησης-οπαδών. Πέρασε από την Λας Πάλμας (0-2) η Ατλέτικο.

Στο 19' ο Βας έγραφε το 0-3. Ποτέ ξανά στην ιστορία της στο Κύπελλο εντός έδρας, η Βαλένθια δεν είχε δεχτεί πιο γρήγορα τρία γκολ. Στο φινάλε το σκορ σταμάτησε στο 1-4, με την Θέλτα να κάνει το τεράστιο άλμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Το θέμα όμως δεν είναι ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση, αλλά αυτό που συμβαίνει με τις Νυχτερίδες, που βιώνουν μία από τις χειρότερες περιόδους τους όλων των εποχών. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται ακριβώς στο όριο του υποβιβασμού και έχουν πλέον υπηρεσιακό κόουτς, καθώς παραιτήθηκε πριν από λίγες μέρες ο Τσέζαρε Πραντέλι. Μάλιστα οι οπαδοί της ομάδας είναι έξαλλοι με την διοίκηση του Πίτερ Λιμ από την Σιγκαπούρη και πριν το παιχνίδι διαδήλωσαν κατά χιλιάδες έξω από το «Μεστάγια».

Εύκολα η Ατλέτικο
Το προβλεπόμενο έκανε η Ατλέτικο στην δύσκολη έδρα της Λας Πάλμας. Οι Ροχιμπλάνκος είχαν σκόρερ τους Κόκε (23’), Γκριεζμάν (52’) και με το 0-2 στα Κανάρια Νησιά πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα ενόψει και της ρεβάνς στην Μαδρίτη και θα είναι τρομερά δύσκολο να χάσουν το εισιτήριο.

Γράφει ιστορία η Εϊμπάρ
Την ίδια στιγμή οι Νάνο, Μπεμπέ, Αντριάν έγραφαν το 0-3 για την Εϊμπάρ στο γειτονικό ντέρμπι στην έδρα της Οσασούνα, Μάλιστα εάν προκριθεί η Εϊμπάρ, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι.

Το έσωσε η Ντέπορ
Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το έσωσε η Λα Κορούνια, που επέστρεψε από το 0-2 που είχε κάνει η Αλαβές και πήρε ισοπαλία 2-2, φέρνοντας ουσιαστικά στα ίσα οριακά την πρόκριση για τον επαναληπτικό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τρίτη
Βαλένθια – Θέλτα 1-4
Οσασούνα – Εϊμπάρ 0-3
Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
Λα Κορούνια – Αλαβές 2-2

Τετάρτη
Αλκορκόν – Κόρδοβα (20:00)
Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ (20:00)
Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (22:15)

Πέμπτη
Αθλ. Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (22:15)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα