Τάτος: «Όταν δεν το βάζεις, το τρως»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τάτος: «Όταν δεν το βάζεις, το τρως»

bet365

Η δυστοκία του Άρη στην επίθεση ήταν σύμφωνα με τον Ανδρέα Τάτο η βασική αιτία της ήττας της ομάδας του στην Καλλιθέα. Ο αρχηγός του Άρη ζήτησε συγνώμη και από τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά για το επεισόδιο που έλαβε χώρα μετά το παιχνίδι.

«Όσο παίζεις και δεν βάζεις το γκολ, κάποια στιγμή θα το δεχθείς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Φάγαμε γκολ στην κόντρα και θα μπορούσαμε να δεχθούμε περισσότερα. Δεν είχαμε καλά γυρίσματα και χάσαμε το ματς», είπε αρχικά και συμπλήρωσε. «Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι θα χάσεις βαθμούς. Εμείς δεν παίξαμε καλά, δεν σκοράραμε παρά την πληθώρα των κλασικών ευκαιριών».

Σε ερώτηση σχετικά με την πίεση που υπάρχει στον Άρη, σημείωσε: «Έχουμε αρκετή πίεση γιατί είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε, γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Το έχουμε ξαναζήσει και πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Ρωτήθηκε για το επεισόδιο που είχε στο τέλος του αγώνα τόσο με ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας όσο και με τον προπονητή της, Νίκο Κουρμπανά. «Δεν έγινε κάτι. Κατά λάθος πάτησα ένα παιδί και του ζήτησα συγνώμη. Εξάλλου γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά της Καλλιθέας. Είχα έναν διάλογο με τον προπονητή της Καλλιθέας και του ζητώ συγνώμη γι’ αυτά που είπα», απάντησε.

Ο Ανδρέας Τάτος αναφέρθηκε και στον τομέα των προσωπικών μονομαχιών και διαφώνησε με την άποψη ότι η ομάδα του υστερεί σε αυτό το κομμάτι. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ότι δεν πάμε δυνατά στις φάσεις. Αν δεν το κάνεις και με ακαδημία να παίξεις θα χάσεις. Οι φανέλες και τα πρόσωπα δεν κερδίζουν παιχνίδια. Ήμασταν τραγικοί στο σκοράρισμα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα