Καμπιάσο: «Έτσι ήρθα στον Ολυμπιακό...»

Καμπιάσο: «Έτσι ήρθα στον Ολυμπιακό...»

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ένα κόσμημα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου διαφήμισε με τις δηλώσεις του τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την Ίντερ, με την οποία κατάκτησε τα πάντα.

Στην ιστοσελίδα της UEFA μίλησε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, τόσο για την απόφασή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό όσο και για την πορεία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που εδώ και 20 χρόνια έχει σημαδευτεί από επιτυχίες και τίτλους.

Ο Αργεντινός, αρχικά, μίλησε για το πώς ήρθε στο Λιμάνι: «Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι με έκαναν να νιώσω πολύ καλά με τον τρόπο που με προσέγγισαν, ήρθα σε επαφή κατευθείαν με τους ανθρώπους του συλλόγου, μέσω του Λουτσιάνο Γκαλέτι που είναι μάνατζερ για τον Ολυμπιακό και συνεργάζεται μαζί μου. Είχαν τη φιλοδοξία για να συνεχίσουν να κάνουν σημαντικά πράγματα, με καλά αποτελέσματα, ώστε να κάνουν κάτι καλό στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλές υποχρεώσεις, που θέλει να συνεχίσει να μεγαλώνει και αυτό είναι σημαντικό. Φαίνεται από τις υποδομές, από το γήπεδο που είναι πολύ όμορφο, ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη... φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται».

Στη συνέχεια ο 36χρονος αναφέρθηκε στο πέρασμά του από το ισπανικό ποδόσφαιρο, φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ίσως ο μεγαλύτερος ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, έχοντας υπάρξει εκεί, διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις. Είναι ένας σύλλογος που με βοήθησε αρκετά στις προπονήσεις όταν ήμουν πολύ νέος. Στην πόλη που συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά, με βοήθησαν να ωριμάσω και να μεγαλώσω».

Φυσικά, δεν γινόταν να μην του γίνει ερώτηση για τη συνύπαρξη με τους Ζιντάν, Φίγκο, Μπέκαμ, Ρονάλντο και Ρομπέρτο Κάρλος, τονίζοντας το πόσο απλή και φυσική ήταν η καθημερινότητα μαζί τους, ενώ από τη μνήμη του δεν μπορεί να βγάλει και το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ στα 21 του στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Όσο για την Ίντερ, είπε: «Η Ίντερ είναι σίγουρα το σπίτι μου, το μέρος που ήμουν για 10 χρόνια, όπου έφτασα ήσυχα μετά τη Μαδρίτη και προσπάθησα να κερδίσω τη θέση μου και που κατάφερα να συνεχίσω για 10 χρόνια σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσω τα πάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα