Ρέιντζερς - Σέλτικ 1-2 (vid)

Ρέιντζερς - Σέλτικ 1-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρέιντζερς - Σέλτικ 1-2 (vid)

bet365

Όσο μεγάλη κι αν είναι η διαφορά τους στη βαθμολογία, θέμα... αδιαφορίας δεν υφίσταται. Έτσι, η Σέλτικ πήρε νέα νίκη επί της Ρέιντζερς με ανατροπή, επικρατώντας 2-1 στο Άιμπροξ.

Οι «καθολικοί» αιφνιδιάστηκαν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τους «διαμαρτυρόμενους», όταν ο Κένι Μίλερ στο 12ο λεπτό με προβολή από το δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ, προκαλώντας «έκρηξη» πανηγυρισμών στις εξέδρες.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα ισοφάριζε πριν από την ανάπαυλα, με τον εκπληκτικό φέτος, Μούσα Ντεμπελέ, να σκοράρει για τρίτο διαδοχικό Old firm, όταν στο 33' από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε σ' εκείνον, που «εκτέλεσε» με το αριστερό για το 1-1.

Το γκολ με το οποίο το ματς ήρθε σε ισορροπία, βοήθησε τη Σέλτικ να βρει τα πατήματά της και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι. Είχαν και δοκάρι στο 55ο λεπτό με τον Ντεμπελέ από σέντρα του ΜακΓκρέγκορ, για να φτάσουν στην ανατροπή με το 2-1, χάρη στον Σκοτ Σινκλέρ με τη συμπλήρωση 70 λεπτών.

Σε ταχύτατη αντεπίθεση, η μπαλιά που έκανε ο Άρμστρονγκ απλά... ζητούσε κάποιον να τη σπρώξει στα δίχτυα κι εκεί βρέθηκε ο Άγγλος εξτρέμ για να τελειώσει σωστά τη φάση.

Η Ρέιντζερς είχε τεράστια ευκαιρία στο 80' όταν από κούρσα του ΜακΚέι που διήνυσε περισσότερα από 50 μέτρα, ο Κένι Μίλερ έκανε κακή επαφή με τη μπάλα και απέτυχε να σκοράρει σε φάση που έμοιαζε σίγουρο γκολ και που θα του προκαλέσει... εφιάλτες την Πρωτοχρονιά.

Το ματς άνοιξε τρομερά στα τελευταία του λεπτά, αν και αυτός που είχε περισσότερη δουλειά ήταν ο πορτιέρο των «διαμαρτυρόμενων», Γουες Φοντέριγχαμ. Το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ του 4ου ντέρμπι της Γλασκώβης μέσα στο 2016.

 

Τελευταία Νέα