Λένε καλή χρονιά με... δωρεάν μπύρα στη Λέστερ

Κώστας Ζάλιαρης
Λένε καλή χρονιά με... δωρεάν μπύρα στη Λέστερ
Το αφεντικό... ξανατρελάθηκε. Μπορεί αυτή τη φορά να μην συνδυάζεται με επιτυχία της ομάδας το κέρασμα, όμως οι οπαδοί της Λέστερ θα μπορούν να παρακολουθήσουν το σημερινό (31/12) παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, με... δωρεάν μπύρα.

Ο ιδιοκτήτης των «αλεπούδων», Βιχάι Σριβανταναπράμπα, αποφάσισε ν' ανταποδώσει τη στήριξη του κόσμου και τον ισχυρό δεσμό των οπαδών με την ομάδα τους, προσφέροντάς τους από μια δωρεάν μπύρα με την είσοδό τους στο «King Power Stadium», στο παιχνίδι με τα «σφυριά», λίγες ώρες πριν φύγει το 2016!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι.

«Έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην επιτυχία μας μέσα στο 2016 και οι οπαδοί μας είναι τρομερά σημαντικό κομμάτι για εμάς. Δεν θα είναι ποτέ αρκετό ό,τι κι αν κάνουμε, να τους ανταποδώσουμε την αγάπη, το πάθος και την αφοσίωση στην ομάδα» ανέφερε το μεγάλο αφεντικό των Πρωταθλητών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.