Γερό μπάσιμο της Γαλατά για Ροντρίγκες!

Γερό μπάσιμο της Γαλατά για Ροντρίγκες!

Gazzetta team
Γερό μπάσιμο της Γαλατά για Ροντρίγκες!

bet365

Πρόταση που θα ξεπερνάει τα 4 εκατομμύρια ευρώ είναι έτοιμη να καταθέσει η Γαλατάσαραϊ στον ΠΑΟΚ για την αγορά του Γκάρι Ροντρίγκες! Όλα τα ενδεχόμενα της πώλησης του Αφρικανού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα την πώληση ή όχι του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ, που είναι έτοιμη να προσφέρει στο «Δικέφαλο» το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA.

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι δύο:

1. Είτε ο ΠΑΟΚ αποφασίζει να πουλήσει τον Ροντρίγκες ελπίζοντας ότι θα καλύψει το κενό του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να μην αποδυναμωθεί ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα-κύπελλο-Ευρώπη.

2. Να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι στις τάξεις της διπλασιάζοντας τις ετήσιες απολαβές του.

Στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος από την πλευρά του έχει ενημερωθεί για το ενδεχόμενο πώλησής του. Και δεν είναι αρνητικός! Στον ΠΑΟΚ εισπράττει 600.000 ετησίως, αλλά στη Γαλατά μπορεί το ποσό του συμβολαίου να εκτοξευτεί σε ποσά διπλάσια ή και παραπάνω.

Στον ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί, προς το παρόν, αρχικά ως προς το ενδεχόμενο να διαπραγματευτούν με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης τα δεδομένα της πώλησης θέλοντας να ανεβάσουν και άλλο την τιμή του ποδοσφαιριστή, καθώς αντιλαμβάνονται την επιθυμία των Τούρκων να αποκτήσουν τον φετινό MVP του «Δικεφάλου».

Το όνομα του Ιγκότ Τούντορ ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ, ίσως να παίξει κι αυτό το ρόλο στη μεταγραφή του Ροντρίγκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα