Στον Πλατανιά ο Μοτσούλιακ

Gazzetta team
Στον Πλατανιά ο Μοτσούλιακ

bet365

Παίκτης του Πλατανιά είναι κι επίσημα ο Ρενάτ Μοτσούλιακ για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr. Αρχικά θα ενσωματωθεί στην Κ-20 της ομάδας.

Επένδυση για το μέλλον στον Πλατανιά. Οι Χανιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού Ουκρανού επιθετικού, Ρενάτ Μοτσούλιακ για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή αρχικά να ενσωματώνεται στην Κ-20 της ομάδας.

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της κρητικής ομάδας με τον παίκτη να βρίσκεται πάντοτε στο μικροσκόπιο του Γιώργου Παράσχου και για την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του Ρενάτ Μοτσούλιακ (Rienat Mochuliak). O νεαρός Ουκρανός μεσοεπιθετικός (15/2/1998) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 χρόνια και αρχικά θα ενσωματωθεί στην Κ20, πρόκειται όμως για έναν παίκτη που αποτελεί για τον Πλατανιά μια επένδυση για το μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα