«Λάμψη» από ΑΕΛ (pics)

«Λάμψη» από ΑΕΛ (pics)

Gazzetta team
«Λάμψη» από ΑΕΛ (pics)

bet365

Η Λάρισα παρουσίασε τα νέα της αποκτήματα, με την εκδήλωση να είναι αφιερωμένη στα προσφυγόπουλα
Τα νέα της και ως τώρα χειμερινά αποκτήματα παρουσίασε η ΑΕΛ. Οι Ικάουνιεκς, Θεοδωρόπουλος, Τίκο, Μαλέσα και Γκαγιέδο έδειξαν έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν οι «βυσσινί» τους στόχους τους, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Κιταμπάλα που όμως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από την Λάρισα. Μάλιστα στην σημερινή εκδήλωση η ομάδα έδειξε και το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς ήταν αφιερωμένη στα προσφυγόπουλα και τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρισας. «Είναι ευχάριστο να ακούγονται μόνο τα παιδικά χαμόγελα. Όποιος κάνει τον κόπο και δει τα βλέμματα των παιδιών που βρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση θα καταλάβει πόσο σημαντική ήταν η σημερινή εκδήλωση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ΑΕΛ θέλει να αναδεικνύει πάντα το κοινωνικό της πρόσωπο και το έκανε με το υπέροχο σύνθημα ¨Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας¨ στο ματς με τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.
Μετά τον λόγο πήραν οι «νέοι» της ομάδας. Ο Ικάουνιεκς σχολίασε πως «είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην ΑΕΛ. Έρχομαι από ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι Λιγκ 1 στην Ελλάδα. Είναι μία μεγάλη οικογένεια. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα. Φέτος θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτεροι». Ο Θεοδωρόπουλος ότι «ήταν το όνειρο μου να παίξω σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της ομάδας της πόλης μου. Ελπίζω να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».
Ο Τίκο σχολίασε πως «έρχομαι από ένα πρωτάθλημα όπως είναι το Πορτογαλικό όπου έπαιζε με την Ταντέλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με την ΑΕΛ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». Ο Μαλέσα από την πλευρά του ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μπροστά σας ως παίκτης της ΑΕΛ. Θα δώσω το 100 % με την νέα μου ομάδα. Είναι η πρώτη μου φορά εκτός Νότιας Αφρικής και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ και να δείξω το καλύτερο».
Ο Ισπανός της.... παρέας Γκαγιέδο υπογράμμισε πως «είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην ΑΕΛ. Ο στόχος μου είναι να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και με έφεραν σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα