Επιστροφές καταστροφές ( ; )

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Επιστροφές καταστροφές ( ; )

bet365

Ο Inspector Gazzet γράφει από το Ντουμπάι για Λυμπερόπουλο αλλά σας βάζει και quizaki για μια επιστροφή που δεν θα φαίνεται αλλά θα κάνει αίσθηση...

Ωραία είναι στο Ντουμπάι. Και όσο μαθαίνω για χιονιά στην Ελλάδα θ' αράξω εδώ με τον φίλο μου τον Μίνο τον Ραϊόλα ο οποίος βραβεύτηκε και ο καλύτερος ατζέντης της χρονιάς στα Globe Soccer Awards. Ωραία τα περάσαμε αλλά οι ρουφιάνοι δεν με αφήνουν σε ησυχία.

Το τελευταίο που έμαθα και πραγματικά μου άρεσε (και γι' αυτό θα το μοιραστώ μαζί σας) ήταν τα όσα έγιναν με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. «Ο “Τίγρης” είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Λύμπε», άρχισε ο σπιούνος να μου λέει «τον ρώταγε για τον Αλμέιδα άποψη, τον ρώτησε για τον Μοράις είχαν κάνει και δουλειά μαζί». Μου το έφερνε απ' έξω, απ' έξω μέχρι που τον πίεσα γιατί ο Μίνο μόλις είχε καλέσει δύο μοντέλα για... δουλειά. «Ε, εντάξει του το είπε κάπως βρε παιδί μου πως καλύτερα θα ήταν να μη πάει στον Παναθηναϊκό για να συνεχίσουν να έχουν αυτή τη συνεργασία».


Μου το είπε πολύ κομψά. Λογικά μπήκατε στο νόημα. Εξυπνα Gazzettόπαιδα είστε το καταλάβατε το νόημα. Εγώ είμαι με Λύμπε πάντως. Καλά έκανε. Ισως τον βοηθήσω με κάποια μεταγραφή. Θα το σκεφτώ. Και θα το διαβάσετε πρώτα εδώ και μετά θα το μάθουν στον Παναθηναϊκό.

Οσο για το quiz. Ξέρω ότι σας αρέσουν. Ασχολείστε παραπάνω με αυτά. Μεγάλη ομάδα και ιστορική θα έχει άλλον που θα κάνει κουμάντο. Αυτός δεν θα φαίνεται. Τα ονόματα και των δύο ξεκινάνε από το ίδιο γράμμα. Αλφα κεφαλαίο! Σας βοήθησα πολύ. Και θα συνεχίσω για να μη λέτε ότι μιλώ με γρίφους. Τα ονόματα και των δύο λοιπόν έχουν σχέση με την Ελληνική Μυθολογία.

Πως θα γίνει το κονέ; Πολύ απλό. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας μάλλον θα την κάνει από την Ελλάδα. Για μένα καλά θα κάνει. Εάν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος γιατί να μένεις στην Ελλάδα. Θα φαίνεται ότι είναι μπροστάρης στην ομάδα αλλά τα κλειδιά θα τα παραδώσει στον άνθρωπο που είχε λείψει από το ποδόσφαιρο. Δεν θα φαίνεται αλλά εγώ θα σας τα αποκαλύψω όλα. Για την ώρα σας αφήνω με το quiz...

Ατρόμητο τα είδατε ε; Σας τα έγραφε το gazzetta.gr σας τα επιβεβαίωνα εγώ. Και Πλατέλλα διαβάσατε πρώτοι εδώ και για το ενδιαφέρον του Κυριακίδη που σας το επιβεβαίωσα και το πήγα κι ένα βήμα παραπάνω. Ολα θα γίνουν Gazzettόπαιδά μου. Και στο twitter θα ενημερώνεστε για πολλά deal που δεν θα μπορώ να τα γράφω στα blog.

Ηδη φτάσαμε τους 1000 στο παρεάκι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και θα συνεχίσουμε πιο δυνατά όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να με ακολουθήσετε στο @InspectorGazzet. Σας απαντάω και σε αρκετές ερωτήσεις. Παραπάνω δεν έχετε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet