Τέλος ο Λεντέσμα από τον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Λεντέσμα από τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Τέλος ο Λεντέσμα από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Κριστιάν Λεντέσμα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μετά την σημερινή συνάντηση του εκπροσώπου του με την διοίκηση του «τριφυλλιού»!

Σύντομη ήταν η παρουσία του Κριστιάν Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό! Ο Αργεντινός μέσος που δεν υπολογιζόταν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ήθελε και ο ίδιος να επιστρέψει στην Ιταλία, έμεινε και τυπικά ελεύθερος το απόγευμα της Τετάρτης! Όπως διαβάσατε χθες στο gazzetta.gr, η σημερινή άφιξη στην Αθήνα του εκπροσώπου του θα σηματοδοτούσε το τέλος της καριέρας του στο «τριφύλλι», κι έτσι κι έγινε! Οι δύο πλευρές τα βρήκαν άμεσα, ο Λεντέσμα χάρισε ένα σημαντικό κομμάτι του συμβολαίου που είχε μέχρι το 2018 και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας!

Ο πρώην αρχηγός της Λάτσιο αποτέλεσε αυτό το διάστημα πρότυπο επαγγελματία, ενώ ήταν σημείο αναφοράς στο καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην σεζόν.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Λεντέσμα μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ο 34χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, σημειώνοντας 4 γκολ. Ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα, την απόλυτα επαγγελματική στάση του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα