«Παίζει» για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!

Κώστας Ζάλιαρης
«Παίζει» για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!

bet365

Με το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας του Λουίς Ενρίκε με τη Μπαρτσελόνα μετά και τη φετινή σεζόν να μην έχει ξεκαθαρίσει, έρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον πάγκο των «μπλαουγκράνα»!

Ο «τσιγκούρι», θα παραμείνει στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όμως, δεν έχει συζητηθεί αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα ανανέωση συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως έγινε τον περασμένο Μάρτιο.

Στη Μπαρτσελόνα, δεν τα έχουν βρει με τον Λουίς Ενρίκε, του οποίου η δέσμευση με την ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι έτσι, οι Καταλανοί θα μπορούν ν' ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με οποιονδήποτε προπονητή επιθυμούν, με το νέο έτος.

Ο ισπανικός Τύπος φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Βαλβέρδε, τον οποίο εκτιμούν απεριόριστα στη Μπιλμπάο, ωστόσο, η συνεργασία τους ολοκληρώνεται το 2017 και σε περίπτωση που στη Μπαρτσελόνα σημειωθεί αλλαγή προσώπου στον πάγκο, τότε δεν αποκλείεται να... χτυπήσει ξανά το τηλέφωνο του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, όπως είχε συμβεί το 2013 και το 2014.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα