Σύσκεψη στην Μπολόνια και για Οικονόμου

Δημήτρης Τομαράς
Σύσκεψη στην Μπολόνια και για Οικονόμου

bet365

Μεταγραφική συνάντηση διοίκησης - προπονητή την Δευτέρα στην Μπολόνια, με τους Ιταλούς να προτίθενται να πουλήσουν τον Οικονόμου. Ποιά τα δεδομένα βάσει των ιταλικών πηγών.

Ο Οικονόμου συνεχίζει να συνδέεται με τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Την Δευτέρα υπήρξε συνάντηση στελεχών της διοίκησης με το προπονητικό τιμ για το ρόστερ και τις αποχωρήσεις.

Μεταξύ των παικτών που είναι για παραχώρηση είναι και ο Μάριος Οικονόμου. Όπως προκύπτει από ιταλικές πηγές ο πρώτος στόχος είναι να πουληθεί. Η Βέρντερ Βρέμης φέρεται εκτός από χρήματα να δίνει ως αντάλλαγμα και τον Ιταλό αμυντικό, Λούκα Καλντιρόλα.

Το new entry σε ομάδες είναι η Ντάρμσταντ ενώ οι Ιταλοί αφήνουν να εννοηθεί πως απασχολεί και άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα