Οδεύει προς Σουηδία ο Παναγόπουλος!

Θάνος Σαρρής
Οδεύει προς Σουηδία ο Παναγόπουλος!

bet365

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είναι έτοιμος να γράψει νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα, όντας πολύ κοντά στη σουηδική Ακρόπολη Στοκχόλμης! Tην Τρίτη (27/12) το ταξίδι για τις υπογραφές!

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και της ΑΕΛ βρίσκεται μια ανάσα από την στροφή στην καριέρα του, καθώς είναι μια ανάσα από τη σουηδική Ακρόπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αύριο, Τρίτη ταξιδεύει για δεύτερη φορά Σουηδία για το τελικό στάδιο της συμφωνίας.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ καλό και ο Παναγόπουλος, τελευταίος προπονητικός σταθμός του οποίου στην Ελλάδα ήταν ο Απόλλων Σμύρνης, είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα στο εξωτερικό. Η Ακρόπολη αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη κατηγορία της σκανδιναβικής χώρας και έχει... ελληνικές ρίζες, εξού και το όνομά της.

Στη διοίκησή της υπάρχουν Έλληνες, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν το βήμα παραπάνω και γι' αυτό στράφηκαν σε έναν προπονητή με εμπειρία σε μεγάλες κατηγορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα