Κλήση για διεθνές φιλικό σε Ντε Λα Μπέγια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Φιλική αναμέτρηση θα δοθεί στην Χιρόνα στις 28 του μηνός ανάμεσα σε Εθνικής της Καταλονίας με την αντίστοιχη της Τυνησίας, όπου έχει κληθεί ο Ντε Λα Μπέγια.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο τεχνικοί της ομάδας από την Ιβηρική, Ζεράρ Λόπες και Σέρχιο Γκονζάλες κάλεσαν στην αποστολή τον μεγάλο αστέρα και πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, που τώρα αγωνίζεται στην Αλ Σαντ.
Μαζί του στο φιλικό, έχει κληθεί να είναι και ένας παίκτης του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
