Ο Γιάννου ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Γιάννου ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016!

bet365

Ο διεθνής φορ της Γκουανζού, Απόστολος Γιάννου, ψηφίζει και αυτός για τις επιλογές του στα Gazzetta Awards 2016!

Ο 26χρονος διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας και πρώην άσος των Πανιωνίου και Αστέρα συνεχίζει την ποδοσφαιρική του πορεία στην Κίνα. Ο Γιάννου ψήφισε και αυτός στην... κάλπη του Gazzetta για τα βραβεία του 2016.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πετρούνιας. Τον ψήφισα γιατί είχε μία τρομερή χρονιά, που τα πήρε όλα και φάνηκε πως δεν ήταν απλώς τύχη όλα όσα έκανε. Έδειξε πως είναι πολύ ταλαντούχος και φοβερός αθλητής.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Η Κορακάκη διότι ήρθε από το πουθενά για τους πιο πολλούς σε ένα άθλημα που δεν είναι τόσο γνωστό στην Ελλάδα. Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς έκανε ότι έκανε χωρίς μεγάλη στήριξη. Στο τέλος δικαιώθηκε και έκανε την Ελλάδα περήφανη.
ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ομάδα βόλεϊ ΠΑΟΚ. Έκανε φοβερή χρονιά, παίρνοντας τον τίτλο την προηγούμενη σεζόν. Συνέχισε τις επιτυχίες, παίρνοντας πρωτάθλημα ξανά και... τρελαίνοντας τον κόσμο του.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πετράκης: ένας άνθρωπος που δουλεύει συνέχεια. Είναι σωστός στην δουλειά του και δικαίως βρίσκεται προτεινόμενος γιατί αυτό που έκανε με ΠΑΣ είναι μεγάλη επιτυχία.
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Μάμαλος: τεράστια ψυχή και παράδειγμα για όλους. Παράδειγμα για πως παρόλες τις δυσκολίες εάν θέλεις κάτι πάρα πολύ, μπορείς να το καταφέρεις. Μπράβο του. Μεγάλη προσωπικότητα και τεράστιος αθλητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards