Καπνίδης: «Δεδομένη η άνοδος αν μοχθήσουμε στο γήπεδο»

Gazzetta team
Καπνίδης: «Δεδομένη η άνοδος αν μοχθήσουμε στο γήπεδο»

bet365

Ο Αντώνης Καπνίδης έκανε λόγο για δεδομένη άνοδο του Άρη, αρκεί όλοι στην ομάδα να μοχθήσουν στο γήπεδο σε κάθε αναμέτρηση.

Μπήκε στο 87' και ουσιαστικά στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έδωσε στις καθυστερήσεις τη νίκη στον Άρη επί των μαχητικών Χανίων. Ο λόγος για τον Αντώνη Καπνίδη με τον επιθετικό των... κιτρίνων να αναφέρει μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Το γκολ των Χανίων μας δυσκόλεψε. Με πίστη όμως ανατρέψαμε την κατάσταση».

Για το αν αποδέχεται τον ρόλο του... λυτρωτή: «Σήμερα ήμουν εγώ, αύριο μπορεί να είναι άλλος. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα και ο καθένας δίνει το 100%».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Το δείχνει η βαθμολογία. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας, είναι ο εαυτός μας».

Για το 2016: «Δεν ήταν χρονιά χαράς, αλλά ανακούφισης. Μετά από κάθε ματς, όταν κερδίζουμε είμαστε χαρούμενοι γιατί πλησιάζουμε τον στόχο μας. Τον θεωρούμε δεδομένο, αλλά αν δεν μοχθήσουμε μέσα στο γήπεδο, δεν κάνουμε κάτι. Είμαστε ευγνώμονες που κερδίζουμε».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Στόχος είναι η άνοδος. Από εκεί και πέρα, πάντα θέλουμε τη νίκη. Δεν θα επαναπαυτούμε στο Κύπελλο. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να έρθει ο κόσμος και να θυμηθεί τα προηγούμενα χρόνια».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα