Αυτούς κοιτάζει ο Πλατανιάς!

Δημήτρης Τομαράς
Αυτούς κοιτάζει ο Πλατανιάς!

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος έχει ήδη βγάλει την μεταγραφική του λίστα και θέλει το πλάνο του Πλατανιά να είναι ξεκάθαρο για τις επόμενες κινήσεις μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου. Ποιά ονόματα παίζουν δυνατά.
Για τον Εμάνουελ Περόνε και το ότι αποτελεί έναν διακαή πόθο του Γιώργου Παράσχου σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες. Ωστόσο για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση για μία τέτοια περίπτωση παίκτη θα πρέπει να είναι ελεύθερος.
Από παίκτες του Ηρακλή έχει ξεχωρίσει και ο Λεοζίνιο μεσοεπιθετικά ενώ ένας ακόμα στόχος προέρχεται από την Βέροια. Είναι ο Σωτήρης Μπαλάφας. Φυσικά για την άμυνα και την θέση του αμυντικού χαφ παίζει δυνατά και η περίπτωση του Στέλιου Μαραγκού.
Παίκτη που θέλουν δεδομένα και η Κέρκυρα και ο Άρης. Στον Πλατανιά κοιτάζουν και παίκτες από Β' κατηγορία Ισπανίας και Γαλλίας. Σε αυτήν την φάση οι θέσεις που ενδιαφέρουν είναι στόπερ (εφόσον φύγει ο Μπανανά), οχτάρι, επιτελικός χαφ και φορ. Ο Παράσχος θέλει να έχει... κλειδώσει το μεταγραφικό πλάνο των Χανιωτών έως τις 29 Δεκεμβρίου για να γίνουν μετά όλες οι απαιτούμενες κινήσεις και να κλείσουν αυτές οι 3 ή 4 προσθήκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα