«Χάσαμε στο τελευταίο λεπτό»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Χάσαμε στο τελευταίο λεπτό»

bet365

Υπό διαφορετικές συνθήκες, θα επρόκειτο για δικαίωση της αμυντικής τακτικής. Ωστόσο, το γκολ του Αντώνη Καπνίδη άλλαξε τα δεδομένα αλλά και τη ψυχολογία των ανθρώπων των Χανίων μετά τον αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μετά βίας έβγαιναν οι λέξεις από τα χείλη του προπονητή των Κρητικών, Θόδωρος Γκάτσιος. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας αλλά κοιτάξαμε τον Άρη στα μάτια και χάσαμε από ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη», είπε αρχικά και του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τη αγωνιστική δυναμική του Άρη. «Είναι καλή ομάδα, είδαμε επίσης ότι ο κόουτς έκανε αλλαγές διότι έχει αυτή την πολυτέλεια. Η θέση του Άρη είναι στη Σούπερλιγκα».

Ο Στέλιος Τσουκάνης είδε πολλούς φίλους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς πέρασε πολλά χρόνια στον Άρη. «Για να είμαι ειλικρινής συγκινήθηκα βλέποντας πολλούς φίλους», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο παιχνίδι. «Προερχόμασταν από 3-4 διαδοχικά παιχνίδια με δύσκολες ομάδες. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεση και στην ιστορία που κουβαλάει ο Άρης. Δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα κι έχει την πολυτέλεια βάλει πολλούς επιθετικογενείς παίκτες. Δεν τα καταφέραμε παρά την προσπάθεια», είπε.

Περιγράφοντας τα συναισθήματα στην ομάδα του, απάντησε: «Υπάρχει πικρία και στεναχώρια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα χάσαμε, αύριο θα πάρουμε εμείς το αποτέλεσμα με τον ίδιο τρόπο. Στη ζωή παίρνεις ότι αξίζεις».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα