Στο πλευρό του Κουτσούκη η Εθνική ομάδα

Στο πλευρό του Κουτσούκη η Εθνική ομάδα

Νίκος Ρόλλας
Στο πλευρό του Κουτσούκη η Εθνική ομάδα

bet365

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ενίσχυσαν οικονομικά τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη για τα έξοδα της θεραπείας του.

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για ακόμη μία φορά οι Έλληνες διεθνείς. Η ιστορία του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος ταλαιπωρείται οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, τους... άγγιξε και αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό του.

Έτσι του προσέφεραν τους μισθούς του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου για τα έξοδα νοσηλείας τους σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Μάλιστα, ο Βασίλης Τοροσίδης απεύθυνε κάλεσμα σε όσους μπορούν και έχουν την δυνατότητα, να βοηθήσουν και αυτοί τον Λεωνίδα.

«Πριν και πρώτα απ’ όλα, εύχομαι στον Λεωνίδα περαστικά, όπως επίσης καλή δύναμη τόσο στον ίδιο, όσο στους συγγενείς και στους οικείους του. Επ’ ευκαιρία, εκ μέρους των συμπαικτών μου στην Εθνική, καλώ όλους όσοι έχουν την ευχέρεια και τη διάθεση, να συνεισφέρουν στον αγώνα του νεαρού συναδέλφου μας. Εμείς, θα είμαστε δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί», ήταν τα λόγια του αμυντικού της Μπολόνια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
345/557171-55

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
GR9101103450000034555717155
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα