Ξανά για Σασουόλο και Τσίμιροτ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ξανά για Σασουόλο και Τσίμιροτ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Βόσνιοι επιμένουν στα σενάρια, που θέλουν την ιταλική Σαουόλο να φλερτάρει έντονα με τον Γκόικο Τσίμιροτ, αν και όπως λένε η επέκταση του συμβολαίου είναι το μεγάλο «αγκάθι».

Όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τόσο πιο έντονα θα είναι τα σενάρια (και) για παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Γκόικο Τσίμιροτ, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Για τον Βόσνιο μέσο δεν είναι η πρώτη φορά, που ακούγεται και γράφεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Σασουόλο.

Όπως αναφέρουν σήμερα οι συμπατριώτες του, πιο συγκεκριμένα η nezavisne.com, η ιταλική ομάδα έχει παρακολουθήσει πολλές φορές τον 24χρονο μέσο του ΠΑΟΚ, «έχουν μείνει ικανοποιημένοι από αυτά που είδαν και προφανώς τώρα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν το θέμα της απόκτησής του».

Πάντως, οι Βόσνιοι επισημαίνουν ότι «το πρόβλημα για τους Ιταλούς σε αυτή τη μεταγραφή θα μπορούσε το γεγονός ότι ο Τσίμιροτ στα τέλη του περασμένου μήνα συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επεκταθεί το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα