Τί θέλει για Κουρμπέλη ο Αστέρας Τρίπολης!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τί θέλει για Κουρμπέλη ο Αστέρας Τρίπολης!

bet365

Ο Παναθηναϊκός «κοιτάζει» τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης, αλλά τί πρέπει να δώσει για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Αρκάδων;

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι μία από τις περιπτώσεις που δεδομένα «κοιτάζει» ο Παναθηναϊκός. Το ζήτημα είναι μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των Αρκάδων, στην περίπτωση φυσικά που αποφασίσει να κάνει κίνηση για την απόκτησή του; Κάτι επίσημο, πάντως, δεν υπάρχει - γεγονός που παραδέχθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος σε δηλώσεις του.

Το ερώτημα αυτό προκύπτει από τα «θέλω» των ανθρώπων της ομάδας. Η πολιτική της ομάδας είναι όλα αυτά τα χρόνια «δεν ξεπουλάμε, το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν αυτό». Προσέξτε, δεν δίνουν όσο-όσο κανέναν παίκτη, όπως έγινε κατά το παρελθόν με Φορτούνη, Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Μπαράλες. Και δεν θα το κάνουν και τώρα, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας ο οποίος δε είναι μόλις 23 ετών και αναμφισβήτητα τα επόμενα χρόνια δεν αποκλείεται να τον δούμε στην Εθνική.

Πόσο είναι το ποσό που θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη της όποια ομάδα θελήσει να αποσπάσει την υπογραφή του; Συγκεκριμένη απάντηση από τους Αρκάδες δεν δίνεται, αλλά το σίγουρο είναι πως τα νούμερα θα πρέπει να αγγίζουν το εκατομμύριο.

Χρήματα, που τη δεδομένη στιγμή, οι «πράσινοι» δεν φαίνεται ότι μπορούν να διαθέσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα