Ντου Μελισσανίδη στην ΕΠΟ

Ντου Μελισσανίδη στην ΕΠΟ

Gazzetta team
Ντου Μελισσανίδη στην ΕΠΟ

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και τα έψαλε στην ΚΕΔ για τα λάθη της διαιτησίας στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην ΑΕΚ η οργή ξεχειλίζει για την χθεσινή διαιτησία στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την Ένωση να ισοφαρίζεται με γκολ-οφσάιντ.

Για τον λόγο αυτό ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Δημήτρης Μελισσανίδης, έκανε ντου στα γραφεία της ΕΠΟ όπου τα έψαλε στους ανθρώπους της ΚΕΔ για το λάθος του επόπτη Κωσταρά. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που μια απόφαση βοηθού στερεί βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους», αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ.

O Mελισσανίδης είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Δρόσο και ζήτησε επαφή με τον Τριτσώνη. Ωστόσο επειδή εκείνη τη στιγμή δεν ήταν στα γραφεία, τον ειδοποίησαν να πάει ως τις 13.00, κάτι που έγινε και λίγο αργότερα πήγε και ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ. Βρήκε εκεί τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη και τους μίλησε με σκληρή γλώσσα, ζητώντας ίση αντιμετώπιση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Μελισσανίδης παράλληλα ζήτησε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι άνθρωποι που επηρεάζουν τα αποτελέσματα της ΑΕΚ.

Η θέση της ΕΠΟ

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Τριτσώνης στο περιβάλλον του, ο Μελισσανίδης ήταν ευγενικός απέναντι στους δύο επικεφαλής της διαιτησίας, αλλά επέμεινε στο 50-50 για όλους! Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΕΠΟ που έβγαλε προς τα έξω ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ήρεμος και ουσιαστικά άσκησε το δικαίωμα του για προγραμματισμένη συνάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα