Σκέψεις και για Λεοζίνιο στην ΑΕΛ

Σκέψεις και για Λεοζίνιο στην ΑΕΛ

Σκέψεις και για Λεοζίνιο στην ΑΕΛ

bet365

Στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΛ, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Λεοζίνιο.

Σε πλήρη έξαρση, βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ, η οποία καλείται να διορθώσει τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και να καλύψει τόσο τα υπάρχοντα κενά, όσο και αυτά που θα δημιουργηθούν επιπλέον μετά τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ. Μεταξύ άλλων περιπτώσεων, λοιπόν, οι«βυσσινί» εξετάζουν και περιπτώσεις από την Ελλάδα, κυρίως παικτών που μπορούν να μείνουν ελεύθεροι. Και σύμφωνα με έγκυρες πηγές του gazzetta.gr, μία από αυτές που ξεχωρίζει είναι του Λεοζίνιο!

Ο Βραζιλιάνος μεσοπεπιθετικός, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει (και αυτός) από τον Ηρακλή και είναι μία περίπτωση, όπως και αυτή του Χουάντερσον, που αρέσουν αρκετά στους ανθρώπους της ΑΕΛ. Για να γίνει «υπαρκτό» το ενδιαφέρον και το φλερτ να γίνει πρόταση, είναι ακόμα νωρίς, αφού ούτε είναι ελεύθερος ο παίκτης, ούτε έχουν λυθεί και τα υπόλοιπα - αρκετά - εμπόδια που υπάρχουν στην περίπτωσή του. Όχι ακόμα, τουλάχιστον...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα