Χάος στην Καρδίτσα που δεν τηρήθηκε το fair play! (vid)

Gazzetta team
Χάος στην Καρδίτσα που δεν τηρήθηκε το fair play! (vid)

bet365

O Κισσαμικός δεν τήρησε το fair play και ο Θέος έβαλε... μόνος του το γκολ το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενταση μετά το γκολ. Ανακοίνωση η Αναγέννηση.

Ηταν το 18' όταν ο παίκτης της Αναγέννησης (σ.σ. Τσιλουλής) τραυματίστηκε μετά από μονομαχία που είχε με τον Γκούμα και οι παίκτες της Καρδίτσας σταμάτησαν ν' αγωνίζονται για να πετάξουν οι παίκτες του Κισσαμικού την μπάλα εκτός γηπέδου. Ομως οι φιλοξενούμενοι πήγαν την φάση μέχρι τέλους. Ο Θέος δεν έπεσε ούτε στο μαρκάρισμα που του έγινε πέρασε και τον γκολκίπερ και έβαλε το γκολ που εν τέλει ήταν κι αυτό που έκρινε το ματς!

Στη συνέχεια και την ώρα που ο Θέος πανηγύριζε μόνος του στο σημαιάκι του κόρνερ υπήρξε ένταση με τους παίκτες των δύο ομάδων αλλά και με τους ανθρώπους από τον πάγκο να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο!

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο γκολ ως αυτό της «ντροπής» ενώ εξέδωσε κι ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «Την αφιερώνουμε σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι ένα γκολ και μια εφήμερη νίκη της ομάδας του, μπορεί να μπει μπροστά από το αθλητικό ιδεώδες, την παλικαριά και το ήθος...».

Δείτε στο βίντεο το γκολ του Κισσαμικού.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα