Θεοδωρίδης: «Θα πάρουμε παίκτες»

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Θα πάρουμε παίκτες»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σχολίασε πως ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτες στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τι είπε για το ματς με Παναιτωλικό και την συνέχεια.
Ειδικότερα ο κ. Θεοδωρίδης σχολίασε: «Ήταν το τελευταίο ματς του 2016. Η χρονιά τελείωσε όπως τελείωσε: εμένα η διαφορά των επτά βαθμών δεν μου λέει κάτι. Πρέπει να επιστρέψουμε σαν να αρχίζει το πρωτάθλημα γιατί ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τριάντα ντέρμπι. Γιατί όλοι θέλουν να τον κερδίσουν πάση θυσία, είτε με καθυστερήσεις, είτε πέφτοντας κάτι είτε κλωτσώντας θέλουν το ωραιότερο θέαμα του κόσμου, το ποδόσφαιρο να το μετατρέψουν σε ανία.
Διότι το να πέφτεις κάτι και να κάνεις καθυστερήσεις κοροϊδεύεις τους φιλάθλους και οι προπονητές με το ταμπούρι αυτό είναι ότι χειρότερο για το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε μία πολύ δύσκολη ομάδα, είμαστε ευχαριστημένοι για τους βαθμούς γιατί αυτό κοιτάμε από δω και πέρα. Θα πάρουμε παίκτες και θα ανταπεξέλθουμε τέλεια. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι τη νέα χρονιά: έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον Ιανουάριο και μου προξένησε εντύπωση το πάθος μερικών ομάδων, που ακούω γενικά ότι τρώνε έξι και εφτά γκολ. Εδώ στο Φάληρο γίνονται μάχες και πόλεμοι: πως σε άλλα ματς γίνονται αυτά δεν ξέρω. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και σε αυτούς του Ολυμπιακού, που ανήκουν στην μεσαία τάξη και στερούνται πολλά για να έρχονται στο γήπεδο και τους υπόσχομαι πως η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα. Χρόνια πολλά σε όλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα