Νις - Ντιζόν 2-1

Gazzetta team
Νις - Ντιζόν 2-1

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε δύο φορές και οδήγησε τη Νις σε νίκη με 2-1 επί της Ντιζόν. Εύκολα η Καέν.

Η Νις συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Μπαλοτέλι επιβλήθηκε με 2-1 της Ντιζόν. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά και χρειάστηκε ένα πέναλτι του Ιταλοί, για να ανοίξουν το σκορ οι νισουά στο 32’. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και ήταν με το ίδιο νόμισμα, με τον Ταβάρες να κάνει το 1-1 στο 37’ από την άσπρη βούλα.

Οι παίκτες του Φαβρ ανέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη, ήταν καλύτεροι και πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Μπαλοτέλι στο 50’. Ο Ιταλός, μάλιστα, έφτασε τα 8 γκολ σε 8 ματς στην Ligue 1! Οι φιλοξενούμενοι αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κάποια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν, εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν οι γηπεδούχοι, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Εύκολα η Καέν
Η Καέν έδειξε μεγαλύτερη θέληση και έφτασε δίκαια στη νίκη με 3-0 επί της Μετζ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, μπήκαν δυνατά και πήραν το προβάδισμα στο 20’ με τον 18χρονο Καραμό να κάνει το 1-0. Οι καενέ συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 61’, για να κάνει ο Σαντίνι το 2-0 και να τελειώσει τα πάντα. Το τελικό 3-0 ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Σανέ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα