Σασουόλο - Ίντερ 0-1 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σασουόλο - Ίντερ 0-1 (vid)

bet365

Με γκολ του Καντρέβα πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις η Ίντερ, επικρατώντας 1-0 της Σασουόλο και επιβεβαιώνοντας την πρόοδο υπό τις οδηγίες του Στέφανο Πιόλι.

Οι «νερατζούρι», όταν... ζόρισαν τα πράγματα βγήκαν μπροστά για να κυνηγήσουν ένα δεύτερο γκολ και να σιγουρευτούν για την κατάκτηση της νίκης, όμως γενικότερα δεν απειλήθηκαν σημαντικά από τους αντιπάλους τους στο «MAPEI Stadium».

Ναι μεν αγχώθηκαν στα σημεία όπου η Σασουόλο προσπαθούσε να πιέσει και να στρεσάρει τους Μιλανέζους από τη στιγμή που το σκορ παρέμενε εύθραυστο, αλλά δεν πέτυχε τίποτα.

Ο Καντρέβα στο 16ο λεπτό είχε δοκάρι για την Ίντερ, ενώ ο Κονσίλι κράτησε το «μηδέν» στο πρώτο μέρος με σημαντικότερη την επέμβαση σε σουτ του Πέρισιτς στο 35ο λεπτό.

Το σύνολο του Πιόλι ευτύχησε να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 47' με τον Καντρέβα έπειτα από απόκρουση του Κονσίλι και κόντρες που τον ευνόησαν μέσα στην περιοχή, ενώ, ο πορτιέρο των γηπεδούχων σταμάτησε τους «νερατζούρι» στις καλές φάσεις που δημιούργησαν προς το φινάλε του παιχνιδιού, όμως διατηρώντας τη μπάλα στο μισό γήπεδο της Σασουόλο, η Ίντερ ήταν άνετη.

Στις καθυστερήσεις, ο Φελίπε Μέλο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα