Τεσσάρα η Μονπελιέ

Gazzetta team
Τεσσάρα η Μονπελιέ

bet365

Η Μονπελιέ διέλυσε με 4-0 την Μπορντό και συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός έδρας. Η Μπαστιά έκανε την έκπληξη, μεγάλη νίκη η Λοριάν.

Η Μονπελιέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός έδρας, φτάνοντας στην τέταρτη νίκη της στα τελευταία πέντε ματς, διαλύοντας με 4-0 την Μπορντό. Οι μονπελιερέ ήταν εντυπωσιακοί από το ξεκίνημα, πήραν το προβάδισμα στο 13’ με τον Λασν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Τα πάντα τελείωσαν από νωρίς, με τον Σεσενιό να κάνει το 2-0 στο 20’, ενώ οποιαδήποτε ελπίδα των Γιρονδίνων για αντεπίθεση εξανεμίστηκε στο 38’, όταν ο Μενέζ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινοι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και έφτασαν στη μεγάλη νίκη με γκολ των Μουνιέ (84’) και Σιλά (90+2’).

Στα υπόλοιπα ματς, πολύ σημαντική νίκη επί της Σεντ Ετιέν πήρε η Λοριάν. Είχαν που είχαν πολλές απουσίες οι στεφανουά, είδαν και τον κίπερ Μουλέν να αποβάλλεται μόλις από το 10’ για φάουλ εκτός περιοχής. Όπως ήταν λογικό οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, όμως για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν. Το 1-0 ήρθε στο 39’ με ωραίο πλασέ του Φιλιποτό και το 2-0 με άγχος στο 90’ με τον Καμπό, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει στην επίθεση για την ισοφάριση. Τελικά, η Σεντ Ετιέν βρήκε το γκολ με κεφαλιά του Παζό στις καθυστερήσεις, όμως ήταν πολύ αργά, με το 2-1 να παραμένει.

Η Μπαστιά απέδρασε με νίκη 2-1 από την Ρεν και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και στο 59’ ο Κριβέλι έκανε το 0-1! Στο 63’ ήρθε και το 0-2 με τους ρενέ να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και τον Σίο να μειώνει σε 1-2 με προβολή στο 71’. Παρά την πίεση, οι Κορσικανοί κράτησαν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Τέλος, Τουλούζ και Νανσί έμειναν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με ωραίο τελείωμα του Αΐτ Μπενάσερ στο 33’, ήταν καλύτεροι, όμως στην επανάληψη οι βιολέ ανέβασαν ταχύτητα και ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ζουλιέν στο 85’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα