Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-5

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-5

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2016, συντρίβοντας 5-0 την Κέρκυρα και παίρνοντας την τέταρτη σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις! Δύο γκολ ο Τζάλμα Κάμπος.

Με τον καλύτερο τρόπο θα κάνει διακοπές ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» του Βορρά, φέτος μας είχε συνηθίσει να δημιουργεί πολλές ευκαιρίας, αλλά να μη σκοράρει. Κόντρα στην Κέρκυρα το πέτυχε κι αυτό!

Μπορεί να χρειάστηκε αρχικά το αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου μόλις στο 1ο λεπτά για να πάρει... μπρος, όμως η συνέχεια ήταν καταπληκτική. Κάμπος, Ροντρίγκες και Μπίσεσβαρ ήταν σε μεγάλη μέρα, είχαν κέφια, ο πρώτος σκόραρε δις, ο δεύτερος κέρδισε πέναλτι και ο τρίτος πέτυχε ένα γκολ. Τελικό αποτέλεσμα, 0-5.

Έτσι έπαιξαν

Ο Μιχάλης Γρηγορίου κατέβασε την ομάδα του με 4-4-1-1. Ο Κουτζαβασίλης κάτω από τα δοκάρια, ο Βενέτης με τον Ιωάννου στα στόπερ, με τους Σπίνουλα και Ζαραδούκα δεξιά και αριστερά στην άμυνα. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Ανδρεόπουλος με τον Σιόντη, δεξί εξτρέμ ο Γεωργίου, αριστερό ο Κόντος, δεκάρι ο Ζορμπάς και στην επίθεση ο Τουράμ.

Από την άλλη, ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε 4-3-3. Ο Γλύκος ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς. Τσίμιροτ και Κάνιας στον άξονα, δεκάρι ο Μπίσεσβαρ, δεξιά ο Κάμπος, αριστερά ο Ροντρίγκες και στην επίθεση ο Αθανασιάδης.

Χριστουγεννιάτικο «δώρο» με το... καλημέρα!

Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ο Ανδρεόπουλος άθελά του, μετά από σέντρα του Κάμπος, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Κουτζαβασίλη και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Αυτό το γκολ... έλυσε τα πόδια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Ό,τι δεν έκαναν οι Ροντρίγκες, Τσίμιροτ και Αθανασιάδης, έκανε ο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός έπιασε ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή και στο 23' έκανε το 0-2. Η Κέρκυρα δεν ήταν... πουθενά στο ματς! Δεν εμφανίστηκε ποτέ και στο 33' ήρθε και το 0-3.

Ο Καραντώνης... ανακάλυψε πέναλτι του Βενέτη στον Ροντρίγκες, ο Αθανασιάδης εκτέλεσε, ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε και από κοντά ο Κάμπος έκανε το 0-3. Το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς ο «δικέφαλος» δεν μπόρεσε με τον Ροντρίγκες στο 40' να πετύχει ακόμα ένα τέρμα.

Κυρίαρχος και πάλι, με πιο χαμηλό ρυθμό

Μετά το 0-3 στο ημίχρονο, όπως ήταν λογικό, ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη. Η Κέρκυρα στα πρώτα λεπτά πάτησε κάπως καλύτερα, αλλά όλα αυτά μέχρι το 58'. Τότε ο Κάμπος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας τον δίχτυ του σκορ στο 0-4.

Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε και το 0-5, με κεφαλιά από τον Μάτος. Με μισή ώρα να απομένει, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς να απειλεί. Έκανε την πιο γεμάτη φετινή του εμφάνιση και είχε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Ροντρίγκες να φτάσει και σε έκτο γκολ. Αντίθετα, η Κέρκυρα, γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας της.

MVP: Ο Κάμπος ήταν εξαιρετικός. Σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του, ήταν αρκετά δραστήριος μπροστά όπως και όλος ο ΠΑΟΚ. Είχε ευκαιρίες και για χατ-τρικ, χωρίς να το καταφέρει. Το δεύτερο τέρμα του μάλιστα είναι πανέμορφο. Κερδίζει στο... νήμα τον Μπίσεσβαρ!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Αυτόν τον βρίσκουμε εδώ. Τον Μπίσεσβαρ! Έχει πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα, αφήνει πανέξυπνα την μπάλα στο 0-4 και γενικά έχει κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στις λεπτομέρειες παίρνει την θέση του επίσης εξαιρετικού Ροντρίγκες.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Όταν δέχεσαι πέντε γκολ, τότε ολόκληρη η αμυντική σου λειτουργία δεν έχει πάει καλά. Στην Κέρκυρα αυτό έγινε σήμερα. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που είχαν κρατήσει το μηδέν για τέσσερα σερί παιχνίδια, οι ίδιοι σήμερα δέχτηκαν πέντε γκολ. Πρόκειται για μια άσχημη βραδιά και όχι για κάτι παραπάνω...

ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Ανδρεόπουλος, που άθελά του στο 1' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Να του αναγνωρίσουμε όμως πως έχει πετύχει ένα τρομερό αυτογκόλ!

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Δημήτρης Καραντώνης έκανε ένα καλό ματς. Δεν είχε αρκετές δύσκολες φάσεις, ωστόσο έχει κάνει λάθος στο πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ. Ο Βενέτης δεν κάνει τίποτα στον Ροντρίγκες που βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ... ξέσπασε! Χρειαζόταν μια τέτοια νίκη με μεγάλο σκορ και την βρήκε στην Κέρκυρα. Ο Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν χαρούμενες διακοπές χωρίς προβλήματα, με την ομάδα να δείχνει πως επανέρχεται και στις ψηλές θέσεις του πρωταθλήματος.

Από την άλλη σίγουρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα είναι προβληματισμένος. Η Κέρκυρα βγήκε από μια σειρά δύσκολων αγώνων με μόνη... μαύρη σελίδα αυτό το παιχνίδι. Ακολουθεί μια νέα δύσκολη σειρά αγώνων και το γνωρίζει αυτό ο Έλληνας τεχνικός, που πρέπει να κάνει ξεκάθαρο στους ποδοσφαιριστές του πως αυτή η εμφάνιση δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (65' Γεωργακόπουλος), Σπίνουλας, Κόντος, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου, Ζαραδούκας, Τουράμ

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (61' Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (46' Μαλεζάς), Ρόντρίγκες (73' Περέιρα), Αθανασιάδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα