Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 1-0

bet365

Πολύ δύσκολα οι Ροχιμπλάνκος έφτασαν στο 1-0 επί της Λας Πάλμας και με την μόλις δεύτερη επιτυχία σε έξι αγωνιστικές, πλησίασαν την τετράδα.

Αναμφίβολα στα χειρότερά της από το 2012 που την ανέλαβε ο Τσόλο Σιμεόνε, η Ατλέτικο δεν παίζει καθόλου καλά και δεν βγάζει σιγουριά. Πριν να υποδεχτεί την Λας Πάλμας, είχε μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές με συνέπεια να απομακρυνθεί όχι μόνο από την κορυφή, αλλά και από την τετράδα. Τουλάχιστον κατάφερε να πάρει το τρίποντο με το ταπεινό 1-0 απέναντι στους Νησιώτες, αν και χρειάστηκε να καρδιοχτυπήσει.

Το παιχνίδι δεν ήταν θεαματικό, αλλά στο α' μέρος θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και οι δύο. Πρώτος βρήκε δοκάρι ο Σαούλ (16') και απάντησε ο Λέμος (33') με βολίδα από τα 30 μέτρα στο οριζόντιο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους για να απειλήσουν, μα τους καθάρισε η γκολάρα του Σαούλ. Ο μέσος των Μαδριλένων σημάδεψε (59') τέλεια με φαλτσαριστό πλασέ από το ημικύκλιο και έστειλε την ομάδα του στο -1 από το Champions League.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Ιγουαΐν ανοίξει το σκορ στο Γιουβέντους - Ρόμα.



Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Σάβιτς, Γκοδίν, Λούκας, Βρσάλικο, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (77' Φ. Τόρες), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (84' Γκαϊτάν)

Λας Πάλμας (Κίκε Σετιέν): Χάβι Βάρας, Μπίγας, Λέμος, Μασέντο, Ελντερ Λόπες (84' Καστεγιάνο), Μοντόρο, Βιθέντε (83' Τάνα), Ρόκε, Ελ Ζαρ (80' Μόμο), Βιέρα, Λιβάγια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα