Πάρτε το αλλιώς!

Πάρτε το αλλιώς!

Νίκος Τζαντζαράς Νίκος Τζαντζαράς
Πάρτε το αλλιώς!

bet365

Στο blog του ο Νίκος Τζαντζαράς, διπαπιστώνει πως “...τώρα που κάνει ανάπαυλα η αγωνιστική χρονιά, θα πρέπει άπαντες να δουν την μία και μόνη αλήθεια: Ο ΠΑΟΚ χρήζει αλλαγής ρότας κι επισκευαστικών εργασιών...”

Το παιχνίδι στην Κέρκυρα, είναι για τον ΠΑΟΚ μια ακόμη... τρύπα που πρέπει να κλείσει, για να περιοριστούν οι διαρροές... θετικής ενέργειας, με το ημερολογιακό φινάλε του έτους. Όση χύθηκε και σπαταλήθηκε ως τώρα, πάει και πέρασε. Και δεν ρεφάρει την ουσία των απωλειών στο πρωτάθλημα και της ζημιάς από την περιπέτεια Τζαβέλλα, με ούτως ή άλλως must win παιχνίδια όπως με Πλατανιά, Κέρκυρα και Πανελευσινιακό για το κύπελλο. Αλλά... ας φανταστούμε το ενδεχόμενο να μην τελειώσει έτσι... Ξανά καταγής κι οι λιγοστές στάλες γάλα που μόλις και πρόλαβαν να κάτσουν στον πάτο του άδειου κουβά.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ ξαναβρίσκει το χαμόγελό του με τις νίκες και στην παρούσα φάση αυτό, από μόνο του, είναι πολύ σημαντικό διακύβευμα. Επουλώνει κάποιες πληγές και μαζί με την παρουσία του στους “32” του Europa League, θα ξαναμάθει να αισιοδοξεί. Θα πάνε και σε αληθινές διακοπές οι ποδοσφαιριστές και με κάμποση ηρεμία και σίγουρα καθαρότερο μυαλό απ' ότι πριν 20 μέρες, θα μπορέσουν όλοι να σκεφτούν, να σχεδιάσουν και να πράξουν. Γιατί τώρα που κάνει ανάπαυλα η χρονιά, θα πρέπει άπαντες να δουν την μία και μόνη αλήθεια:

Ο ΠΑΟΚ χρήζει αλλαγής ρότας κι επισκευαστικών εργασιών...

Από την επιλογή, την υποδοχή και την γρήγορη ενσωμάτωση των ποδοσφαιριστών που πραγματικά του χρειάζονται, μέχρι την δομή και λειτουργία του αγωνιστικού του τμήματος: Θα πρέπει με μια καλύτερη μεθοδολογία να κρίνονται όσοι έρχονται, όσοι μένουν, όσοι φέυγουν, όσοι ανανεώνουν, όσοι περιθωριοποιούνται και όσοι αναδεικνύονται.

Εκτός κι αν είναι ευχαριστημένοι που πρώτα ανανέωσαν και μετά διαπόμπευσαν τον Τζαβέλλα.

Ή αν είναι ευχαριστημένοι με τον βαθμό ετοιμότητας που είχε ο Μπίσεσβαρ όταν αποκτήθηκε για να καλύψει την βασική επιλογή Ματέους, που ναύγησε.

Εκτός κι αν νιώθει κανείς περήφανος που ο Βελλίδης... αποχαιρετήθηκε σε μια συνέντευξη Τύπου από προπονητή και τεχνικό διευθυντή, χωρίς να γνωρίζουν πως βάσει ειδικού όρου είχε ανανεωθεί... αυτομάτως το συμβόλαιό του.

Εκτός κι αν χαίρεται κανείς που μέχρι πρότινος ο ΠΑΟΚ έχανε από τα χωριά και νεοφερμένοι καθόλα άξιοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, δεν καταλάβαιναν πως αυτό είναι καταστροφικό: Πίστευαν φαίνεται πως ήρθαν στους ποδοσφαιρικούς... Χάρλεμς, που παίζουν μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού. Κάποιος έπρεπε να τους είχε βοηθήσει να ανάψουν τα GPSτους νωρίτερα...

Όπως κάποιος έπρεπε να είναι δίπλα στον Βλάνταν Ίβιτς, που να έχει εμπειρία στην πρόληψη κυρίως και στην διαχείριση κρίσεων δευτερευόντως, που προκύπτουν όταν και όπου καμιά τριανταριά νέοι άντρες, συναναστρεφονται πολλές ώρες καθημερινά.

Επειδή όμως δεν πρέπει να είναι πολλοί ιδιαιτέρως χαρούμενοι κι ικανοποιημένοι, πρέπει να... το πάρουν αλλιώς. Αυτά είναι θεμελιώδη πράγματα στα οποία αποδεδειγμένα και με πολύ... ακριβά τεκμήρια πια, δε δουλεύουν καλά. Και βεβαίως, αν λειτουργήσουν σωστά, θα έπρεπε όσοι έρθουν χειμωνιάτικα, να είναι στ' αλήθεια ξεχωριστοί και σε ποιότητα και σε προσωπικότητα. Ειδάλλως, ας κάνουν μεταγραφές το καλοκαίρι να παίξουν και να “τριφτούν” οι παρόντες κι ας ενεργοποιηθεί και κανένας από όσους πληρώνονται για να κάνουν μόνο προπονήσεις.

Στον ΠΑΟΚ δεν λείπουν πια εκείνοι που παίζουν στο φόντο μιας μπάντας. Ούτε ο μπασίστας λείπει, ούτε οι δεύτερες φωνές, Λείπει ο κεντρικός τραγουδιστής κι ο ντράμερ που δίνει το ρυθμό. ΑΝ μπορούν να τους φέρουν μεσ' στο Γενάρη καλοδεχούμενοι. Αν όχι, πασαλείματα δε χρειάζονται. Καλός κόσμος στην ομάδα, υπάρχει μπόλικος. Οι μπροστάρηδες λείπουν.

Υγ. Θερμές ευχαριστίες για την υποδοχή της FORZA στα περίπτερα της Βόρειας Ελλάδας, από όπου εξαφανίστηκε. Αύριο κυκλοφορεί το δεύτερο φύλλο, αλλά είναι πια διαθέσιμη και η ψηφιακή της έκδοση, για όσους είναι “μακριά” εντός κι εκτός χώρας.

To τετράγωνο κουτί παραπέμπει εκεί. ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ και περιεργαστείτε την...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.