Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ 2-2

Gazzetta team
Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ 2-2

bet365

Η Χόφενχαϊμ μπορεί να παραμένει αήττητη, όμως έχασε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στη νίκη επί της Ντόρτμουντ (2-2), που έπαιζε με 10 από το 41' (δεύτερη κίτρινη σε Ρόις).

Η Ντόρτμουντ για ακόμη μία φορά φέτος θύμιζε... νοσοκομείο, όμως παρά τις απουσίες και το γεγονός ότι ο Ρόις αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, κατάφερε να φύγει με ισοπαλία 2-2 από το Ζίνσχαϊμ απέναντι στη Χόφενχαϊμ, που παραμένει η μοναδική αήττητη της Bundesliga.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους Βεστφαλούς να πληρώνουν τα λάθη του Βάιντενφελερ στο τέρμα. Έτσι, στο 3’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Χίμπνερ έβγαλε την πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Ουτ έκανε το 1-0! Η απάντηση της Μπορούσια δεν άργησε να έρθει, όταν στο 11’ ο Γκέτσε με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1. Στο 20’, όμως, ο Βάγκνερ με κεφαλιά έκανε το 2-1, με τον Βάιντενφελερ να χάνει τελείως τη φάση.

Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν και στο 41’ τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα για την Ντόρτμουντ. Κανένας δεν κατάλαβε γιατί ο Ρόις αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στη μονομαχία με τον Αμίρι, όμως οι Βεστφαλοί έμειναν με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στην επανάληψη. Στο 48’ ο Βάγκνερ είχε δοκάρι για την Χόφενχαϊμ με προβολή από κοντά, με τους παίκτες του Τούχελ να φεύγουν στην αντεπίθεση και μετά από υπέροχη ασίστ του Ντεμπελέ, ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 2-2 με το 100ό του γκολ με την Μπορούσια!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους, πίεσαν στα επόμενα λεπτά, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στη συνέχεια περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της νίκης, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα