Blue Boys: «Ο πρόεδρος του Πλατανιά μας είπε θα σας βάλω πέντε»!

Gazzetta team
Blue Boys: «Ο πρόεδρος του Πλατανιά μας είπε θα σας βάλω πέντε»!

bet365

Ανακοίνωση με κατηγορίες προς τον πρόεδρο του Πλατανιά και την ομάδα εξέδωσε ο Σύνδεσμος Οργανωμένων οπαδών του ΑΟ Χανίων για το ματς του Κυπέλλου των 2 ομάδων.
Οι Blue Boys σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων:
Σαν Λέσχη Φίλων του ΑΟ Χανίων θα θέλαμε να επισημάνουμε μερικά πραγματάκια για τον προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πλατανιά.
1) Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την εμφάνισή τους. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
2) Αναφέρουμε τη συμπεριφορά του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πλατανιάς ο οποίος μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας του σηκώθηκε και μας έδειξε 5 δάχτυλα λέγοντας 5 θα σας βάλω. Αυτή ήταν η αιτία που από εκεί και πέρα "ασχοληθήκαμε" ειδικά με τον "κύριο".
3) Να αναφέρουμε ότι άνθρωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς "κάνανε παράπονα" στους εργοδότες ενός μέλους των "Blue Boys" με αποτέλεσμα το παλικάρι αυτή τη στιγμή να βρίσκεται χωρίς δουλειά έχοντας οικογένεια και δύο παιδιά. Αυτό που κάνατε είναι απαράδεκτο "κύριοι" ειδικά στις εποχές που ζούμε. Το ίδιο πράγμα έχετε ξανακάνει πριν λίγα χρόνια με άλλο μέλος μας και φίλαθλο του ΑΟ Χανίων.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα