Σπανός: «Οδηγός αυτό το ματς για την άνοδο»

Νίκος Μαρούδας
Σπανός: «Οδηγός αυτό το ματς για την άνοδο»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός, ήταν ικανοποιημένος απ' όσα έδειξε ο Απόλλων κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως με αυτή την εικόνα η ομάδα του θα πάρει την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το ποδόσφαιρο μας πλήρωσε αρκετά ακριβά τα λάθη που κάναμε. Μπήκαμε δυνατά, πλοηγηθήκαμε γρήγορα, χάσαμε ευκαιρίες και στο τέλος είμαστε ευχαριστημένοι που απολεπιστήκαμε από τον Παναθηναϊκό, έχοντας δοκάρι και ευκαιρίες μετά το 3-4. Κάναμε τόσα λάθη όσα δεν έχουμε κάνει στις 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ήμασταν μπροστά στο σκορ και κάναμε τόσα λάθη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, που θα έπρεπε να μας φέρει και την πρόκριση. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι και η ομάδα αυτό που έχασε σήμερα θα το βρει αλλού. Θα πρέπει να το ξεκινήσουμε από την Δευτέρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το αν αυτό το παιχνίδι θα είναι οδηγός για τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων είναι μια ομάδα που από την αρχή έδειξε πως ξέρει να δημιουργεί, θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλει να πρωταγωνιστεί. Είναι οδηγός για το πρωτάθλημα, αν απομονώσουμε τα 4 σημαντικά λάθη, γιατί αυτά δείχνουν ομάδα που δεν έχει συγκέντρωση και σοβαρότητα. Δεν τα είχαμε σε ένα σημαντικό κομμάτι σήμερα και το πληρώσαμε».

Για το αν στην επανάληψη φάνηκε πως ο Απόλλων είναι ομάδα Football League: «Νομίζω πως ο Απόλλων είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ. Αυτό μπορεί να το απαντήσει ο Σάββας και όχι εγώ. Εγώ θεωρώ πως η ομάδα είναι για Σούπερ Λιγκ. Θέλει κι άλλα πράγματα, αλλά αλίμονο αν κερδίζεις 2-0 στο ημίχρονο και φοβάσαι ότι θα χάσεις το παιχνίδι. Εγώ στο ημίχρονο έβλεπα πρόσωπα που το ήθελαν πολύ. Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όπως το θες. Στη συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ήταν συγκεκριμένα λάθη, όμως δεν πρέπει να κατακρίνω αυτά τα παιδιά γιατί θα μπορούσε το ματς να έρθει 0-2 γιατί παίζαμε με τον παναθηναϊκό και να λέγαμε ότι χάσαμε τιμητικά. Δεν θέλω τέτοιο Απόλλωνα, θέλω να παλεύει και ας χάνει. Αυτό είδαμε σήμερα».

Για το τι προσπάθησε να κάνει ο Απόλλων: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε τρία πράγματα. Αρχικά να καταλάβει η ομάδα ότι είναι εξαιρετική. Δεύτερον, να δώσουμε ανάσες σε κάποια παιδιά και τρίτον να πάρουμε την πρόκριση. Όλοι το κατάλαβαν αυτό, θεωρώ πως δεν έχουν καταλάβει πόσο καλή ομάδα είναι. Αν πάρουμε οδηγό ένα παιχνίδι που χάσαμε θα είναι λάθος. Θα πάρουμε στοιχεία αυτού του παιχνιδιού και πιστεύω θα έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για το τι πρέπει να δείξει ο Απόλλων στο πρωτάθλημα για να πάρει την άνοδο: «Αυτό που είδατε σήμερα. Το πάθος, την ένταση, την μέγιστη προσπάθεια και να δείξει ότι θέλει κάτι πάρα πολύ. Μέχρι στιγμής ήμασταν λίγο soft. Δεν θέλω να είναι έτσι η ομάδα. Αν δείξουμε ξανά αυτό το πρόσωπο του πρώτου μέρους και το βελτιώσουμε, νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα