Τζένοα - Φιορεντίνα 1-0

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Τζένοα - Φιορεντίνα 1-0

bet365

Σε ένα ματς που άρχισε στις 11/9 και ολοκληρώθηκε στις 15/12, η Τζένοα νίκησε την Φιορεντίνα (1-0) με γκολ του Λάζοβιτς.

Στις 11 Σεπτεμβρίου το ματς είχε διακοπεί στο 28ο λεπτό λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συνεχίστηκε τώρα από εκείνο το σημείο. Ο αγώνας άρχισε από το... 29' και άμεσα η Φιορεντίνα είχε ευκαιρία με τον Ζάρατε. Δεν την έκανε γκολ και το μετάνιωσε λίγα λεπτά μετά αφού στο 37' -και αφού προηγήθηκαν δύο ευκαιρίες των Ριγκόνι και Σιμεόνε μέσα σε ένα λεπτό- ο Λάζοβιτς έκανε το 1-0 μετά την ωραία σέντρα του Νίνκοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος οι Βιόλα πίεσαν για την ισοφάριση αλλά στάθηκαν άτυχοι στο 59' με το οριζόντιο δοκάρι του Ζάρατε μετά το σουτ από το ύψος της περιοχής, για να ακολουθήσει στο επόμενο λεπτό η ευκαιρία του Βεσίνο. Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα ήταν καλύτερη, ήταν συνεχώς στην επίθεση αλλά ήταν και άτυχη αφού οι Βεσίνο και Μπερναρντέσκι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, με τους Ροσομπλού να αντέχουν και να παίρνουν τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι τους ανέβασαν στη 10η θέση. Οσο για την Φιορεντίνα, έμεινε στην 7η και στο -5 από την 5η, η οποία είναι η τελευταία που δίνει εισιτήριο για το Europa League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα