Παίρνει Τσιντώτα η ΑΕΚ

Gazzetta team
Παίρνει Τσιντώτα η ΑΕΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Ενωση έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναγιώτη Τσιντώτα και μένει να φανεί αν θα φορέσει τα Κιτρινόμαυρα τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι.

Ο 23χρονος γκολκίπερ έχει μείνει εκτός Λεβαδειακού λόγω της άρνησης του να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με το υπάρχον να λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο λόγος αυτής της άρνησης έχει να κάνει -σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του παίκτη και του Λεβαδειακού- με το γεγονός ότι έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και αυτή η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί τον Ιανουάριο, όταν ο Τσιντώντας θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ενωση.

Από εκεί και πέρα, οι Κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να μιλήσουν με τον Λεβαδειακό, έχοντας ως στόχο να υπάρξει κάποια συμφωνία προκειμένου ο Τσιντώτας να τεθεί στη διάθεση του Ζοζέ Μοράις από τον Ιανουάριο. Αν οι Βοιωτοί αρνηθούν κάτι τέτοιο, τότε ο νεαρός τερματοφύλακας θα γίνει και επισήμως παίκτης της ΑΕΚ το καλοκαίρι, με τον Λεβαδειακό να μην βάζει ούτε ευρώ στο ταμείο του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα