«Δώστε το βραβείο στον μικρό Μπράντλεϊ»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Δώστε το βραβείο στον μικρό Μπράντλεϊ»! (vid)

bet365

Έχει συγκινήσει την ποδοσφαιρική υφήλιο και αυτό το χαμόγελό του είναι που δεν πρέπει να σταματήσει ούτε στιγμή... Γι' αυτό οι οπαδοί των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ πιέζουν ώστε να δοθεί στον μικρό Μπράντλεϊ το βραβείο για το γκολ του μήνα μετά το πέναλτι που σκόραρε απέναντι στον Μπέγκοβιτς!

Ο 5χρονος οπαδός της Σάντερλαντ δεν σταματούσε να γελάει και να είναι ευτυχισμένος το βράδυ της Τετάρτης στο «Στάδιο του Φωτός».

Συνόδευσε ξανά στον αγωνιστικό χώρο για το ματς με την Τσέλσι, τον Ζερμέιν Ντεφό, όμως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, διασκέδασε με τους παίκτες του Κόντε.

Μάλιστα, ο Ντιέγκο Κόστα του έκανε παρέα και ο μικρός Μπράντλεϊ νίκησε τον Μπέγκοβιτς πανηγυρίζονας το γκολ! Οι οπαδοί των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, στέλνουν πλέον μήνυμα μέσω social media ώστε ν' ασκήσουν πίεση στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και να δοθεί το βραβείο για το καλύτερο γκολ του Δεκέμβρη στον πιτσιρικά.

Ο Μπράντλεϊ, έχει λιγότερο από δύο μήνες ζωής, αφού η επάρατη νόσος κερδίζει τη μάχη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα