Κοντά σε Ικαούνιεκς η ΑΕΛ (vids)

Κοντά σε Ικαούνιεκς η ΑΕΛ (vids)

Κοντά σε Ικαούνιεκς η ΑΕΛ (vids)

bet365

Ο διεθνής Λετονός, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι εκ των παικτών που αναμένεται να κλείσει η ΑΕΛ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνή Λετουνού χαφ, Γιάνις Ικαούνιεκς, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ομάδα της ΑΕΛ. Ο παίκτης αρέσει πολύ και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ήδη έχει φτάσει στην Λάρισα.

Ο 21χρονος αγωνίζεται ως εσωτερικός μέσος, έχει αριστερό πόδι, τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μετς, με 4 και 8 συμμετοχές στο Γαλλικό πρωτάθλημα τις δύο προηγούμενες σεζόν, ενώ φέτος δεν έχει πάρει ευκαιρία. Παράλληλα, αν και σε μικρή ηλικία, έχει 13 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Λετονίας.

Φυσικά, εκκρεμεί και η απόφαση για τον Λελογκονόλο Μεσαλέσα, τον 24χρονο Νοτιαφρικανό που όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες. Ο Αφρικανός Βιεϊρά, όπως τον φωνάζουν, έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, θα υπογράψει με τους «βυσσινί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα