Στα ημιτελικά η Παναχαϊκή

Στα ημιτελικά η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Στα ημιτελικά η Παναχαϊκή

bet365

Η επέλαση της Παναχαϊκής συνεχίζεται και στο Κύπελλο με τους Αχαιούς να επικρατούν του Αιολικού με 1-0 και να προκρίνονται στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Ζευγολατιού. Πρόκριση και για τους Ατσαλένιο, Κηφισιά.

Εκτός από το Κύπελλο Ελλάδος, σήμερα είχαμε και το Κύπελλο Γ' Εθνικής, με την Παναχαϊκή να συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε με 1-0 του Αιολικού και απέναντί της πριν τον τελικό θα βρει τον ΑΟ Ζευγολατιού. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ο Μωραΐτης που με κεφαλιά στο 15' διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Αδαμόπουλος, Σ. Σούλης, Δημητρίου, Γ. Παπαδόπουλος (74΄ Γκινο), Γεωργαντόπουλος (67΄Κωνσταντινίδης), Μπιτσάκος , Μωραίτης, Πολυχρόνης (81΄ Στεργιδης), Πιτταρας.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Γιώτας, Ιωαννίδης, Κρητικός, Καπταγιαννής (53΄ Mίχος), Κεσίδης, Ταχιάς, Αμπντουλ, Σπαρτάλης, Μπούρους, Παληγεώργος, Μανουσάκης (74΄ Τόλιας).

Μεγάλη πρόκριση για Ατσαλένιο

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ο Ατσαλένιος με τους Κρητικούς να περνάνε από το «Γρηγόρης Λαμπράκης» επικρατώντας του Ηλυσιακού με 3-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φλέγγα στο 39', ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και όχ μόνο προκρίθηκαν αλλά το έκαναν βάζοντας τρία τέρματα. Την αρχή έκανε ο Τριανταφύλλου με πέναλτι στο 52'. Ο παίκτης αυτός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς πέτυχε και τα άλλα δύο γκολ. Αρχικά στο 61' πάλι με πέναλτι και στην συνέχεια στο 67' διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Σηφάκης, Γραμμάτικας, Ρόππας (71′ Μάλτσι), Κωνσταντόπουλος, Παϊκόπουλος, Φλέγγας (64′ Σαμιώτης), Ρέββας, Τσίνιας, Ξαγοράρης, Γεωργακόπουλος, Κάλφας (74′ Βουτσιώτης)

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Ματαλλιωτάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (68′ Σακλαμάκης), Παπαδομιχελάκης, Αραβιάκης, Σταθόγλου (68′ Μπουτσάκης), Πετράς, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Γενιτσαρίδης, Τριανταφύλλου (82′ Ντραγκόντι)

Στα ημιτελικά και η Κηφισιά

Παρότι στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά το τελευταίο διάστημα, η Κηφισιά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου επικρατώντας μέσα στο Ηράκλειο του Εργοτέλη με 2-1. Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, και μόλις στο 7΄άνοιξαν το σκορ, με τον Καϊμακαμούδη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με γκολ των Καρβουνίδη (30') και Φαρινόλα (86') πήραν την πρόκριση και στην επόμενη φάση θα βρουν απέναντί τους τον Άγιο Ιερόθεο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Βασιλειάδης, Μπερουασβίλι, Πολυχρονάκης, Σηφάκης (46’ λ.τ. Κολόκας), Δημήτρης, Βογιατζής, Τσουμάγκας (64’ Γκοτσούλιας), Κοιλιάρας, Καϊμακαμούδης, Μανουσάκης, Λυδάκης (46’ Πόι).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρέντζης, Καρβουνίδης (69’ Χαϊκάλης), Κυριαζής (60’ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος, Σπηλιωτάκης (83’ Σάμιος).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα